Astăzi vă prezentăm un membru foarte important al echipei noastre. Codruț Codreanu, președinte TNL Sector 3, este de profesie jurist și antreprenor….

Distribuie postarea

Astăzi vă prezentăm un membru foarte important al echipei noastre.

Codruț Codreanu, președinte TNL Sector 3, este de profesie jurist și antreprenor. Astfel, înțelege importanța colaborării domeniului public cu cel privat. Codruț este omul care mereu emană energie pozitivă și este dornic să ajute orice coleg.

Dacă și tu crezi într-o Românie a românilor care rămân în țară, vino alături de Codreanu Codruț și de echipa PNL Sector 3!

#oamenidevaloare #PNLSector3Vezi postarea pe facebook

Inscrie-te in lista noastra de noutati

Vei primi noutati legate de activitatea organizatiei PNL Sector 3

Mai multe postari

CJ Iași a implementat în ultimii ani Programul Județean de Dezvoltare Economico-Socială în vederea susținerii primăriilor în implementarea unor proiecte ale căror obiective sunt modernizarea piețelor și terenurilor de sport

Consiliul Județean Iași a implementat în ultimii ani Programul Județean de Dezvoltare Economico-Socială în vederea susținerii primăriilor în implementarea unor proiecte ale căror obiective sunt modernizarea piețelor și terenurilor de sport. Conform reprezentnaților CJ Iași, în cele două ediții ale Programului Județean de Dezvoltare Economico-Socială,