Dâmbovița: Primarul comunei Băleni a semnat contractul de finanțare pentru Modernizare DC 41 A Centură Ocolitoare

Dâmbovița: Primarul comunei Băleni a semnat contractul de finanțare pentru Modernizare DC 41 A Centură Ocolitoare


Primarul liberal al comunei Băleni Florea Mușat a obținut 19 milioane de lei pentru modernizarea drumului DC 41 A Centură Ocolitoare.

,,44 de noi investiții în infrastructură primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, ca urmare a semnării, la sediul MDLPA, a contractelor de către ministrul Adrian-Ioan Veștea și beneficiarii proiectelor.

Contractele, în valoare totală de 467.470.704,25 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, precum și înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare.

Printre primarii care au semnat contracte de finanțare în această etapă se numără și edilul liberal din localitatea dâmbovițeană Băleni, Florea Mușat. Acesta a fost prezent la sediul Ministerului Dezvoltării pentru a semna contractul de finanțare privind Modernizare DC 41 A Centura Ocolitoare, comuna Băleni, județul Dâmbovița.

Proiectul prevede realizarea unui drum comunal modernizat pe o lungime de 12,87 km. Lucrările ce fac obiectul contractului vizează:Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment