Brăila: Comunele Cireșu și Ulmu primesc finanțare pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale

Brăila: Comunele Cireșu și Ulmu primesc finanțare pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale


Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, anunță că localitățile Cireșu și Ulmu primesc o alocare bugetară de peste 28 milioane de lei pentru „Extinderea sistemului de distribuție a gazelor natural” prin programul național de investiții ,,Anghel Saligny”.

,,Comuna Cireșu va beneficia de fonduri în valoare de 14.000.000 de lei de la bugetul de stat pentru înființarea unui sistem de distribuție a gazelor naturale. Acest proiect a fost inclus în programul național de investiții <Anghel Saligny>.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a informat Primăria comunei că obiectivul de investiții <Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Cireșu cu satele componente Cireșu, Batogu, Scărlătești și Vultureni, județul Brăila> a fost inclus în programul național de investiții <Anghel Saligny>, cu suma menționată mai sus.”, transmite PNL Brăila într-un comunicat de presă.

„Sunt bucuros să anunț cetățenii comunei mele natale, Cireșu, că localitatea noastră va beneficia de fonduri în valoare de 14.000.000 lei de la bugetul de stat, pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale.

Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect care este benefic pentru comunitate.”, a declarat Alexandru Popa, deputat și președinte PNL Brăila.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment