București: troleibuzul Solaris și autobuzul BMC au fost prezentate publicului în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității

București: troleibuzul Solaris și autobuzul BMC au fost prezentate publicului în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității


Cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei, a invitat bucureștenii la o serie de evenimente dedicate mobilității urbane. Acestea s-au desfășurat pe 16 și 17 septembrie. Prezentarea troleibuzului Solaris și autobuzului BMC au fost câteva din evenimentele care au marcat cele două zile.

„Prezentarea troleibuzului Solaris și a autobuzului BMC, care vor circula anul viitor în Capitală, liniile turistice speciale, care vor conecta principalele obiective turistice din București și Județul Ilfov (mănăstiri – parcuri-zone de agrement), plimbările cu bicicleta, jocurile și atelierele pentru copii sunt doar câteva dintre activitățile organizate de Primăria Capitalei pentru Săptămâna Europeană a Mobilității.

Săptămâna Europeană a Mobilității este o inițiativă a Comisiei Europene, iar anul acesta se desfășoară în perioada 16-23 septembrie, și urmărește identificarea soluțiilor de salvare a energiei – <Save Energy>”, transmite viceprimarul liberal al municipiului București.

Sursa: Stelian BujduveanuVezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment