Secretarul de Stat Irinel Ionel Scrioșteanu: Se poate semna contractul pentru lărgirea la 4 benzi a Prelungirii Ghencea

Secretarul de Stat Irinel Ionel Scrioșteanu: Se poate semna contractul pentru lărgirea la 4 benzi a Prelungirii Ghencea


Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat la ministerul Transporturilor, a afirmat că se poate semna contractul pentru lărgirea la 4 benzi a Prelungirii Ghencea.

Irinel Ionel Scrioșteanu: „În termenul legal de 10 zile, nu au fost depuse contestații la procedura de atribuire a contractului pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru proiectul de supralărgire Prelungirea Ghencea între Cartierul Latin și Pasajul Domnești (tronson de drum preluat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR)”.

„Astfel, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR poate semna contractul, după aducerea documentelor solicitate de către câștigătorul Asocierea TRACON S.R.L. – ACVATOT S.R.L., fiind vorba despre același constructor care a finalizat Pasajul Domnești”, a spus liberalul.

Proiectul prevede:

Traseul sectorului de drum se află pe teritoriul administrativ al Municipiului București (Sectorul 6) și al județului Ilfov (Bragadiru și Clinceni) și este cuprins între strada Mărăcineni și Pasajul Domnești.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment