Dâmbovița: Finanțare prin PNI Anghel Saligny pentru străzi și sistem de evacuare ape pluviale în Titu

Dâmbovița: Finanțare prin PNI Anghel Saligny pentru străzi și sistem de evacuare ape pluviale în Titu


Administrația locaă din Titu a beneficiat de finanțare de peste 17 milioane de lei pentru realizarea proiectului ,,Străzi și sistem de evacuare ape pluviale, oraș Titu, zona peste Calea Ferată”.

,,Este necesar ca toți cetăţenii să beneficieze de servicii publice de calitate, care să răspundă nevoilor de bază din comunități. De aceea, Programul Anghel Saligny este important nu doar prin prisma fondurilor alocate, ci prin tot ceea ce reușește să facă la nivelul comunităților locale. Este un program extrem de util pentru dezvoltarea României şi care generează rezultate vizibile în toată țara.”, a precizat ministrul  PNL Adrian-Ioan Veștea, cu ocazia semnării a 49 de noi contracte de finanțare.

,,Contractele, în valoare totală de 628.923.186,32 de lei, au fost semnate la sediul MDLPA, împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, și urmăresc reabilitarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare, modernizarea stațiilor de epurare și construirea de poduri.

Programul Național de Investiții <Anghel Saligny> vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

În județul Dâmbovița, Primăria Titu a beneficiat de finanțare în această etapă. Este vorba despre suma de 17,654,201.95 lei, pentru realizarea proiectului “Străzi și sistem de evacuare ape pluviale, oraș Titu, zona peste Calea Ferată.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment