CJ Sălaj: Încep lucrările de modernizare a drumului județean 108S

CJ Sălaj: Încep lucrările de modernizare a drumului județean 108S


Consiliul Județean Sălaj anunță că în prezența președintelui CJ, Dinu Iancu-Sălăjanu, și a primarilor comunelor Gârbou și Zalha, fost predat constructorului amplasamentul DJ 108S: Zalha – Bezded – Cernuc, în vederea demarării lucrărilor de modernizare a tronsonului în lungime de 10,4 kilometri.

,,În prezența președintelui Consiliului Judetean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, și a primarilor comunelor Gârbou – Alexandru Spătar, și Zalha – Vasile Seliștean, a fost predat constructorului Transilvania Grand Construct SRL, amplasamentul DJ 108S: Zalha – Bezded – Cernuc, în vederea demarării lucrărilor de modernizare a tronsonului în lungime de 10,4 kilometri.

Ordinul de începere a lucrărilor se va emite la începutul săptămânii viitoare, durata de execuție fiind de 20 de luni.

Proiectul prevede modernizarea structurii rutiere, reabilitarea/înființarea de poduri și podețe, precum și realizarea șanțurilor, zidurilor de sprijin și a rigolelor carosabile și ranforsate. De asemenea, vor fi executate lucrări de semnalizare rutieră, se vor monta parapete de siguranță și vor fi amenajate stații de autobuz, precum și accesul la proprietăți și la drumurile laterale.

Valoarea contractului de execuție este de circa 70 milioane de lei, TVA inclus, proiectul fiind propus spre finanțare prin Programul Regional Nord-Vest 2021-2027.”, transmite CJ Sălaj pe pagina sa de Facebook.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment