Ministrul Mircea Fechet a avut o întrevedere cu Kathleen Kavalec, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România

Ministrul Mircea Fechet a avut o întrevedere cu Kathleen Kavalec, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România


Ministrul Mircea Fechet a avut o întrevedere cu Kathleen Kavalec, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România.

Principalele teme de discuție din cadrul întrevederii au vizat cooperarea bilaterală sectorială între cele două state, prioritățile actuale ale ministerului în ceea ce privește protejarea mediului, în special cu privire la combaterea schimbărilor climatice, biodiversității, managementului deșeurilor, politicii forestiere și combaterii poluării. De asemenea, demnitarul român a făcut o scurtă trecere în revistă a progreselor realizate în implementarea principalelor programe naționale de mediu.

Totodată, cei doi oficiali au subliniat importanța Parteneriatului strategic bilateral România-SUA și au apreciat intensificarea cooperării și a dialogului bilateral între cele două state, atât la nivel înalt, cât și la nivel tehnic.

„O discuție foarte bună cu E.S. doamna Kathleen Kavalec, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, despre politicile noastre pentru combaterea schimbărilor climatice, a poluării, despre protejarea biodiversității și a pădurilor, dar și despre progresele pe care le facem pentru gestionarea deșeurilor”, a declarat Mircea Fechet.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment