Președintele PNL Neamț George Lazăr anunță investiții în rețeaua de gaze din județ în valoare de 212,7 milioane lei

Președintele PNL Neamț George Lazăr anunță investiții în rețeaua de gaze din județ în valoare de 212,7 milioane lei


George Lazăr, Președintele PNL Neamț, anunță investiții în rețeaua de gaze din județ în valoare de 212,7 milioane lei.

George Lazăr: „Valoarea totală a fondurilor guvernamentale care vor ajunge la Neamț prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” se ridică la suma de 212.793.384 lei şi va asigura finanțarea unor importante investiții în infrastructura de gaze naturale în 23 de localități”.

„Înființarea rețelelor de gaze performante sau reabilitarea şi modernizarea celor care există deja sunt obiective standard pentru dezvoltarea localităților nemțene, care nu pot suferi întârzieri”, a spus liberalul.

Acesta a precizat că „absorţia fondurilor acordate prin PNI “Anghel Saligny”, program totalmente liberal, este o realizare majoră pentru noi, la nivel de județ, care va contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții şi creşterea confortului în casele şi gospodăriile nemțenilor”.

„La Neamț, am luptat în permanență pentru a atrage cât mai multe fonduri europene sau guvernamentale, prin care să finanțăm investiții importante care contribuie la modernizarea infrastructurii județului, în toate domeniile în care este necesar”, a subliniat George Lazăr.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment