Caraș-Severin: infrastructura rutieră din Măureni este modernizată datorită unui proiect în valoare de 16 milioane lei finanțat prin PNI ”Anghel Saligny”

Caraș-Severin: infrastructura rutieră din Măureni este modernizată datorită unui proiect în valoare de 16 milioane lei finanțat prin PNI ”Anghel Saligny”


Toată infrastructura rutieră de pe raza comunei Măureni va fi modernizată datorită unui proiect în valoare de 16 milioane lei realizat de primărie. Acesta a primit finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. În satul Șoșdea se încheie asfaltarea primului strat, iar în primăvara anului 2024 se va începe aplicarea celui de-al doilea strat de asfalt, conform declarațiilor edilului Brian Filimon.

„Mă bucur pentru oameni, meritau acest lucru. Sper să se bucure și locuitorii din satul Șoșdea de acest moment istoric și anume că nu vom mai avea niciun peticel neasfaltat. În anul 2016, când am venit la Primărie nu era niciun metru asfaltat pe străzi și am reușit în 8 ani de zile să asfaltăm absolut tot. S-au mărit lărgit și reprofilat străzile.

Încheiem la Șoșdea cu primul strat de asfalt, apoi ne apucăm de rigole și podețe, iar la primăvară urmează stratul doi. Cu răbdare va ieși totul bine și vom avea un sat și o comună la standarde europene, cu apă, canal și toate străzile asfaltate. Și bineînțeles, în paralel lucrăm și la celelalte proiecte de dezvoltare a comunei”, transmite Brian Filimon, primarul comunei Măureni.

Sursa: PNL Caraș-SeverinVezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment