Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: Dronă modernă pentru ISU București-Ilfov

Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu: Dronă modernă pentru ISU București-Ilfov


Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat încheierea unui protocol cu ISU Bucuresti-Ilfov ,,Dealul Spirii” pentru o dronă modernă.

”Este un proiect pentru siguranța ilfovenilor, în care vom pune la dispoziția echipelor de intervenție o dronă de ultimă generație, creată special pentru lupta cu incendiile și pentru căutarea și salvarea de persoane.

Aparatul are o serie de avantaje pentru echipele de salvatori. Drona este ușor de transportat și se pliază, astfel că va putea fi folosită imediat ce se ajunge la o intervenție, salvând timp prețios. Este dotată cu camere care permit filmarea de la distanță mare și pe timp de noapte, captarea de imagini mari și identificarea zonelor încinse.

Drona pe care CJ Ilfov o pune la dispoziția ISU are 3 seturi de baterii, astfel încât va putea fi utilizată continuu, indiferent de durata intervenției, cu excepția timpului necesar înlocuirii acestora.

Este un proiect pentru siguranța ilfovenilor. De la începutul anului, ISU a intervenit pentru stingerea a 178 de incendii de vegetație necontrolate, produse în județul Ilfov. În acțiunile desfășurate în trecut, drona pusă la dispoziție de CJ Ilfov le-a permis pompierilor să stingă un incendiu de proporții înainte să se extindă la locuințele din zonă.”, a precizat liberalul Ștefan Rădulescu.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment