Ligia Deca: Încă 6 contracte semnate pentru dezvoltarea campusurilor pentru învățământ dual în mai multe regiuni din țară

Ligia Deca: Încă 6 contracte semnate pentru dezvoltarea campusurilor pentru învățământ dual în mai multe regiuni din țară


Încă 6 contracte au fost semnate pentru dezvoltarea campusurilor pentru învățământ dual în mai multe regiuni din țară, conform declarațiilor făcute de Ligia Deca, ministra Educației.

Ligia Deca: „Dezvoltarea infrastructurii de învățământ profesional dual este o prioritate a Ministerului Educației, de aceea, prin contractele semnate astăzi, facem pași importanți în îndeplinirea acestui obiectiv. Noile campusuri de învățământ dual vor cuprinde diferite tipuri de domenii de calificări și vor asigura un parcurs educațional complet pentru elevii înscriși în învățământul dual, aceștia putând continua studiile și în învățământul superior”.

Liderii de parteneriat cu care am semnat azi cele 6 contracte sunt:

„Îi felicit pe toți cei prezenți astăzi și le urez mult succes în implementarea proiectelor! Împreună, sunt convinsă că putem recredibiliza importanța rutei educaționale profesionale”, a transmis Ligia Deca.

sursă: Ligia Deca, FacebookVezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment