CJ Arad: Președintele Iustin Cionca a vizitat amplasamentul unde se va construi podul peste Mureș

CJ Arad: Președintele Iustin Cionca a vizitat amplasamentul unde se va construi podul peste Mureș


Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a vizitat amplasamentul unde se va construi podul peste Mureș.

Liberalul a anunțat că firma PORR, constructorul șoselei de centură Arad-Fântânele-Vladimirescu, a finalizat organizarea de șantier.

”Am fost astăzi în comuna Fântânele, pentru a vizita amplasamentul unde se va construi podul peste Mureș. Vorbim despre o lucrare în valoare de 61 de milioane de euro, prima lucrare de acest gen din România în care un Consiliu Județean face un parteneriat cu Ministerul Transporturilor, fiecare dintre cei doi parteneri având sarcini precise.

Consiliul Județean Arad a derulat toate procedurile birocratice necesare, de la studiul de fezabilitate la proiectare tehnică, identificare traseu, expropriere, licitație pentru execuție și execuția lucrării, iar în final, când această lucrare va fi gata, o va preda Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, care o va administra.

În felul acesta, câștigă ambele părți: pe de o parte, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii care, având în vedere numărul mare de proiecte în care este angajat, n-ar fi reușit să realizeze în timp util aceste lucrări, iar pe de altă parte, Consiliul Județean, care va câștiga o infrastructură nouă, ce va atrage aici dezvoltare economică.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment