Primăria Sectorului 6 organizează cel mai mare festival de Halloween din România – West Side Hallo Fest

Primăria Sectorului 6 organizează cel mai mare festival de Halloween din România – West Side Hallo Fest


În perioada 27-29 octombrie, sub egida Primăriei Sectorului 6, condusă de primarul Ciprian Ciucu, bucureștenii sunt invitați să descopere magia sărbătorii de Halloween în cadrul celui mai mare festival dedicat acestei tematici din România, “West Side Hallo Fest”.

Evenimentul, care va avea loc pe malurile Lacului Morii, promite să transforme acest spațiu într-un univers fascinant, plin de culoare, mister și distracție pentru toate vârstele.

Cu o suprafață de 42.100 de metri pătrați, Lacul Morii se va metamorfoza într-un tărâm de poveste, unde atmosfera de Halloween va fi resimțită în fiecare colț. De la insula lacului, digul și până la baza acestuia, decorurile vor fi în ton cu tematica evenimentului, fiind pregătite nu mai puțin de 15,5 tone de dovleci, care vor servi atât ca elemente de decor, cât și ca material de lucru în cadrul atelierelor de sculptat și pictat.

Festivalul va cuprinde o serie de activități variate, de la concerte rock, ateliere pentru copii și trasee misterioase, până la un concurs de costume și o paradă de machiaj și coafuri. Pe scena evenimentului vor urca trupe cunoscute precum Cargo și The Rock, iar decorurile și amenajările vor fi realizate de profesioniști în domeniu, inclusiv de către celebrul florist Nicu Bocancea.

“Biletul de acces” la “West Side Hallo Fest” va fi costumația de Halloween, iar programul evenimentului va fi unul generos, începând de vineri, de la ora 12.00, și continuând sâmbătă și duminică, de la ora 10.00, până seara, la ora 22.00.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment