Președintele CJ Suceava: Municipiul Vatra Dornei prinde contur de perlă turistică montană

Președintele CJ Suceava: Municipiul Vatra Dornei prinde contur de perlă turistică montană


Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, a anunțat că municipiul Vatra Dornei prinde contur de perlă turistică montană.

Gheorghe Flutur: „Așa cum vă promiteam cu câteva luni în urmă, municipiul Vatra Dornei prinde contur de perlă turistică montană, iar implicarea noastră, a Consiliului Județean Suceava, de sprijinire a primăriei Vatra Dornei dă roade. În acest moment Cazinoul Băilor, modernizat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților printr-un proiect european, este aproape finalizat. CJ Suceava a fost în acești ani aproape de acest proiect, de la promovarea lui, până la finalizare și astăzi putem spune că această perla a Bucovinei, cazinoul, este salvată”.

„Tot la Vatra Dornei străzile și trotuarele din jurul cazinoului sunt pavate cu piatră specială. A fost finalizat podul splendid peste râul Dorna, iar în albia râului se betonează un canal în amonte și în aval de pod, care va da un aspect liniștit, odihnitor, apei râului Dorna, în inima stațiunii turistice. Strada care leagă Primăria de Cazino, strada Luceafărului, este deja pavată cu piatră cubică aproape pe jumătate. Aici au avut loc ample lucrări subterane de schimbare a conductelor de apă, canalizare, aducerea gazului metan precum și îngroparea cablurilor în canale tehnice”, a spus liberalul.

Acesta a precizat că „bulevardul principal din fața primăriei, bulevardul Mihai Eminescu, prinde și el contur. Trotuarele sunt terminate, primul strat se asfalt este turnat, se lucrează la ridicarea capacelor de canalizare și imediat va fi turnat și cel de al doilea strat de asfalt”.

„Implicarea noastră, a CJ Suceava, și implicarea primăriei au fost permanente de la aprovizionarea cu piatră pentru trotuar până la pregătirea iluminatului stradal. Am cuvinte de apreciere față de constructorii care au lucrat până seara târziu, inclusiv sâmbătă”, a subliniat președintele CJ Suceava.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment