Contanța: Reamenajarea locurilor de joacă continuă în municipiu

Contanța: Reamenajarea locurilor de joacă continuă în municipiu


Primăria Municipiului Constanța anunță că lucrează pentru ca în fiecare cartier să existe locuri de joacă, iar cele care au fost desființate să fie reamenajate cu echipamente moderne și să poată fi folosite în siguranță, fie că este vorba despre spații mici care se află între blocuri sau despre altele mai mari.

,,În momentul de față, sunt în curs de reamenajare 10 locuri de joacă, iar la 2 dintre ele astăzi au fost aduse și se montează elementele de joacă. Mai exact, vorbim despre spațiul din zona de agrement de pe strada Brizei și din parcul din cartierul Poarta 6.

În paralel, celelalte 8 locuri sunt în diferite stadii de execuție. Se lucrează la infrastructură pe strada Arcului/strada Progresului, bl. D1, strada Arcului/strada Liliacului (b-dul Aurel Vlaicu bl. D1), strada Progresului nr. 7, b-dul I.C. Brătianu bl. PAV 6, Parc Doraly, strada Solidarității/strada Prieteniei bl. H1, b-dul 1 Mai, bl. H18, aleea Alexandru Gherghel bl. DE 22/DR 13.

Toate locurile de joacă sunt refăcute de la zero: se toarnă pat de nisip, piatră, se montează elemente de joacă noi și variate, iar ultimul pas constă în turnarea unui covor de cauciuc antitraumă.”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment