Dâmbovița: Sală de sport modernă pentru copiii și tineri din satul Zidurile din comuna Odobești

Dâmbovița: Sală de sport modernă pentru copiii și tineri din satul Zidurile din comuna Odobești


Primarul Niculae Alecu anunță că și-a dorit să le ofere tinerilor un spațiu amenajat corespunzător pentru practicarea sportului, iar pentru asta s-a desfășurat recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiție ,,Sala de Sport cu 180 locuri “, satul Zidurile comuna Odobesti.

„Această sală de sport, ca și celelalte investiții, reprezintă un pas înainte spre echitate și progres. Este un semnal clar că, indiferent de locul în care ne aflăm, fiecare dintre noi merită acces la facilități de calitate, la oportunități de a ne dezvolta și de a ne îmbunătăți calitatea vieții. Iar pentru acest lucru ne străduim în fiecare zi prin toate proiectele pe care le desfășurăm, pe care le-am implementat sau urmează să le implementăm. Să ne bucurăm de ea!”, a declarat primarul liberal Niculae Alecu.

,,Pentru această investiție constructorul a realizat o adevărată performanță prin finalizarea lucrărilor de construire în numai 7 luni de la primirea ordinului de începere, durata de execuție conform documentației fiind de 24 luni.

În scurt timp, de această sală de sport vor putea beneficia tinerii comunei pentru a-și petrece timpul liber în mod plăcut. De asemenea, prin acest proiect, administrația locală își dorește să încurajeze tinerii sa practice sportul.”, transmite PNL Dâmbovița întru-un comunicat de presă.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment