Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu a prezentat un raport privind învățământul ilfovean

Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu a prezentat un raport privind învățământul ilfovean


Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a prezentat un raport privind învățământul ilfovean.

”Am vorbit despre proiectele din domeniul educației pe care le-a inițiat Consiliul Județean Ilfov sau în care a intrat ca partener și care îi au pe elevi în centrul atenției. Investim în infrastructura școlară, în susținerea copiilor și tinerilor din sistemul de învățământ și în viitorul lor.

Pentru implementarea proiectelor din educație, avem colaborări strânse cu primăriile din Ilfov, cu Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, cu Guvernul României, cu universități și alți parteneri din mediul economic și antreprenorial.

Investim constant în infrastructura școlară, în asigurarea de burse și premii pentru elevi și profesori, în susținerea unor categorii defavorizate de elevi. Pe liceeni îi ajutăm cu orientare și consiliere vocațională și susținem învățământul tehnic/ dual. Avem proiecte pentru asigurarea transportului elevilor cu vehicule nepoluante și alte investiții în infrastructura rutieră (trotuare, piste pentru biciclete etc).

De asemenea, prin Centrul Județean pentru Cultură din cadrul CJ Ilfov, asigurăm participarea elevilor ilfoveni la evenimente culturale și educative. Am amintit de organizarea recentă a EcoFest 2023 în județul Ilfov, un festival internațional de film ecologist, la care au participat peste 1.000 de elevi și 250 de cadre didactice din unitățile de învățământ ilfovene.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment