CJ Constanța: Reabilitarea DJ 393 Albești-Coroana se apropie de final

CJ Constanța: Reabilitarea DJ 393 Albești-Coroana se apropie de final


Președintele CJ Constanța anunță că refacerea acestui sector de drum, ce se afla, în urmă cu aproximativ cinci luni de zile, la stadiu de piatră, pe alocuri de pământ, reprezintă un obiectiv important pentru conectarea comunităților și dezvoltarea economică în regiune.

,,S-au investit mii de tone de piatră pentru realizarea fundației și alte câteva mii de tone de asfalt pentru a aduce acest drum la stadiu practicabil și sigur. Astăzi, angajații de la Drumuri Județene Constanța SA au început turnarea ultimului strat de asfalt. Am văzut că investiția a fost gestionată cu responsabilitate, s-au executat lucrări de calitate și, în scurt timp, această reabilitare va aduce beneficii semnificative comunității.

Printr-o abordare responsabilă, determinare și multă muncă, de pe harta județului Constanța vor dispărea drumurile de pământ și de piatră, făcând loc unei rețele de drumuri care să ofere siguranță, confort și normalitate.”, declară prședintele CJ Constanța, Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment