Bihor: primăria Ștei finalizează reabilitarea străzii Crinului și a depus un nou proiect pentru infrastructura rutieră

Bihor: primăria Ștei finalizează reabilitarea străzii Crinului și a depus un nou proiect pentru infrastructura rutieră


Iulian Balaj, primarul orașului Ștei, a anunțat că proiectul care prevede reabilitarea străzii Crinului se apropie de finalizare, iar administrația locală pe care o conduce a depus un nou proiect pe infrastructură rutieră.

Liberalul a precizat că s-au efectuat lucrări de relocare a sistemului de canalizare, urmând introducerea rețelei de gaz și realizarea branșamentelor pentru fiecare solicitant. De asemenea, edilul a subliniat necesitatea modernizării străzii Crinului, deoarece nu era o construcție conform normelor, fiind afectată de introducerea rețelelor de gaz și canalizare.

S-a finalizat turnarea primului strat de asfalt, urmând să fie așternut stratul de uzură, realizându-se și canalul pluvial.

Edilul liberal a specificat și depunerea unui nou proiect pe fonduri europene care prevede reabilitarea infrastructurii rutiere. Acesta urmează să fie depus spre finanțare prin Programul Operațional Regional.

„În cartierul Stadionului Minerul celelalte străzi sunt cuprinse într-un proiect pe fonduri europene, care a fost depus recent prin POR și cuprinde aproape toate străzile din oraș care au rămas nereabilitate.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment