CJ Bihor: contractul de execuție pentru Autogara de la Săcuieni a fost semnat – investiție de 1.4 milioane lei

CJ Bihor: contractul de execuție pentru Autogara de la Săcuieni a fost semnat – investiție de 1.4 milioane lei


Călin Gal, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, a semnat contractul de proiectare și execuție a autogării din orașul Săcuieni. Proiectul, în valoare de 1.455.803 lei, va avea două peroane, o clădire cu o suprafață de 100 metri pătrați, iar aceasta va cuprinde o sală de așteptare, grupuri sanitare, dar și spații comerciale.

„Este cea de-a treia invesitție de acest fel în orașele din județul nostru, după Marghita și Beiuș. Această stație de transfer a călătorilor va oferi condiții mai bune în cadrul sistemului integrat de transport județean de persoane”, transmite Călin Gal.

Administrația județeană din Bihor va aloca 1 milion de lei, iar restul sumei va fi suportată din bugetul local al primăriei Săcuieni. Termenul de realizare a investiției este de 8 luni, arată conducerea CJ Bihor.

„În prima etapă ( 2 luni) se va realiza proiectul tehnic și se vor obține avizele necesare pentru începerea lucrărilor. În a doua etapă (6 luni) vor începe lucrările și se va finaliza investiția. Ulterior se vor obține avizele pentru funcționarea autogării. Ne propunem ca până în luna august a anului viitor autogara să devină operațională”, adaugă vicepreședintele CJ Bihor.

Administrația județeană din Bihor a mai finanțat și alte două autogări, acestea fiind deja predate în administrarea primăriilor din Marghita și Beiuș.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment