La Ministerul Dezvoltării au fost semnate trei contracte de finanțare pentru județul Neamț, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”

La Ministerul Dezvoltării au fost semnate trei contracte de finanțare pentru județul Neamț, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”


La Ministerul Dezvoltării au fost semnate trei contracte de finanțare pentru județul Neamț, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

George Lazăr, președintele PNL Neamț: „Primarul comunei Tarcău, domnul Manole Dănuț Fîrțală, primarul comunei Crăcăoani, doamna Alexandrina Raclariu şi primarul comunei Alexandru cel Bun, domnul Ion Rotaru, au semnat, cu domnul ministru al Dezvoltării, Adrian Veştea, contractele de finanțare pentru proiectele depuse, la care vom începe cât de curând lucrările”.

„Aceste proiecte reprezintă nu doar investiții financiare, ci și un angajament solid pentru modernizarea și prosperitatea comunităților noastre. Am susținut activ demersurile primarilor liberali pentru a atrage fonduri substanțiale în localitățile pe care le reprezintă, am purtat discuții la minister pentru a avea întotdeauna toate informațiile necesare despre stadiile de aprobare a proiecteler şi mă bucur să văd că eforturile noastre comune devin realitate”, a spus liberalul.

Acesta a precizat că „dezvoltarea continuă rămâne un obiectiv prioritar pentru echipa noastră liberală și suntem hotărâți să aducem schimbările de care comunitățile nemțene au nevoie”.

„Îi felicit pe doamna primar Alexandrina Raclariu de la Crăcăoani şi pe domnii primari, Manole Fîrțală, de la Tarcău şi Ion Rotaru, de la Alexandru cel Bun, dar şi pe toți cei care au depus eforturi în conturarea proiectelor depuse, care au obținut finanțări importante pentru comunitate. Totodată, îi mulțumesc domnului ministru, Adrian Veştea, pentru deschiderea la dialog şi informațiile pe care ni le-a oferit, de fiecare dată”, a declarat George Lazăr.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment