CJ Prahova: Au fost premiați 600 de copii prahoveni jucători de fotbal

CJ Prahova: Au fost premiați 600 de copii prahoveni jucători de fotbal


Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova, anunță că aproape 600 de băieți și fete din 40 de echipe prahovene de fotbal de copii și juniori (din Brazi, Ploiești, Plopeni, Olteni, Colceag, Bușteni, Comarnic, Florești, Starchiojd și Vărbilău) au fost premiați cu echipament sportiv, mingi de fotbal și truse de prim-ajutor.

,,Pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, am văzut mai mult decât niște fotbaliști talentați. Am văzut determinare, pasiune și viitorul strălucit al fotbalului prahovean. Fiecare dintre acești copii pasionați este dovada vie că încrederea, munca în echipă și perseverența nu sunt doar cuvinte goale, ci sunt valori care construiesc campioni.

În tinerețe am jucat și eu fotbal la juniori, la Petrolul, până când o accidentare m-a scos din joc. Însă fotbalul pe care l-am practicat când eram copil m-a ajutat să devin bărbatul, omul care sunt astăzi. M-a învățat să muncesc din greu și să nu renunț. M-a învățat că perseverența este singura cale către excelență. M-a învățat cum să revin după un eșec și să fac tot ce îmi stă în putere să fiu mai bun data viitoare. M-a învățat cât de important este să lucrezi în echipă. M-a învățat să mă simt puternic, să mă autodepășesc, să simt plăcerea jocului, să gust magia victoriei, să am mentalitate de învingător.

Lecțiile tuturor sporturilor se transferă din arena actuală pe terenul de joc al vieții, iar fotbalul este un sport care ne aduce inspirație și bucurie.”, declară președintele CJ Prahova pe pagina sa de Facebook.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment