CJ Sălaj: S-au alocat peste 6 milioane de lei pentru deszăpezirea drumurilor din administrare

CJ Sălaj: S-au alocat peste 6 milioane de lei pentru deszăpezirea drumurilor din administrare


Pentru întreținerea drumurilor județene în această iarnă, Consiliul Județean Sălaj anunță că a alocat peste 6,6 milioane de lei și a încheiat acorduri de asociere cu 29 de primării, care vor gestiona lucrările de deszăpezire până în 15 martie 2024 (cu posibilitatea prelungirii în funcţie de condiţiile meteo).

,,Acestea sunt: Almașu, Bănișor, Bobota, Buciumi, Camăr, Carastelec, Cehu Silvaniei, Chieșd, Crasna, Creaca, Cuzăplac, Dragu, Gâlgău, Gârbou, Halmășd, Hida, Ileanda, Mirșid, Năpradea, Plopiș, Poiana Blenchii, Rus, Șărmășag, Șimișna, Someș Odorhei, Surduc, Treznea, Vârșolț și Zalha.

Societatea Pază Obiective și Intervenție SRL va efectua lucrări de întreținere în sezonul rece pentru trei drumuri județene: DJ 110A: DN1F – Archid – Coșeiu – limită județ Satu Mare, DJ 108F: Șimleu Silvaniei – DN1F și DJ 110: Măeriște – Doh – Dumuslău.

Pe tronsoanele aflate în reabilitare și modernizare, responsabilitatea deszăpezirii revine executantului, pe toată perioada derulării contractului de lucrări.

Cetățenii pot semnala eventualele probleme generate de îngheț și ninsoare pe drumurile județene la numărul de telefon 0741 118 384, pus la dispoziție de Consiliul Județean Sălaj și disponibil 24 de ore din 24.”, transmite CJ Sălaj pe pagina sa de Facebook.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment