Seniorii PNL Sector 3 au ales-o astăzi ca președintă a Organizației Seniorilor Naționali Liberali din sector pe Mariana Câmpeanu. Membră în Partidul…

Distribuie postarea

Seniorii PNL Sector 3 au ales-o astăzi ca președintă a Organizației Seniorilor Naționali Liberali din sector pe Mariana Câmpeanu.

Membră în Partidul Naţional Liberal de aproape trei decenii, suntem onorați să o avem nu doar aproape, dar mai implicată ca niciodată.

Doamna Câmpeanu e un om politic cu o experiență remarcabilă. A fost ministru al Muncii în două guverne și parlamentar în două legislaturi. Înainte de a ocupa funcții politice, Mariana Câmpeanu a avut o solidă carieră profesională. A fost statistician în Comisia Națională de Statistică, iar ulterior directoarea Casei Județene de Pensii Ilfov.

Comunitatea noastră este norocoasă să aibă un lider atât de devotat, gata să împărtășească înțelepciunea și experiența sa cu ceilalți.

Felicitări, doamnă Câmpeanu, pentru alegerea în funcție și mult succes la conducerea OSNL din sectorul 3!

#Experiență #Încredere #PentruPensionari

#comunitatealiberalasector3 #PNLSector3 #osflsector3Vezi postarea pe facebook

Inscrie-te in lista noastra de noutati

Vei primi noutati legate de activitatea organizatiei PNL Sector 3

Mai multe postari

CJ Timiș: proiectul noului stadion din Timișoara a primit avizul comisiei tehnico-economice a Ministerului Dezvoltării

Alexandru Proteasa, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat că proiectul noului stadion din Timișoara continuă, primind avizul favorabil al comisiei tehnico-economce a Ministerului Dezvoltării. Liberalul a precizat că va fi prezent la București la mijlocul lunii decembrie pentru a susține proiectul în cadrul ședinței interministeriale.