CJ Prahova își asumă construcția racordului rețelei de gaze de pe Valea Slănicului

CJ Prahova își asumă construcția racordului rețelei de gaze de pe Valea Slănicului


Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, anunță că își asumă construcția celor aproximativ 22 de km de racord, după ce Transgaz a anunțat, printr-o adresă oficială, că ar executa această lucrare în 2027.

,,Dacă am reușit în 9 luni să introducem aproape 300 km de rețea de gaze în localitățile de pe Valea Slănicului și să facem aproape 8.000 de branșamente, estimez că vom reuși să finalizăm, până în primăvară, și cei 22 de km de racord.

În paralel, creăm cadrul de extindere a numărului gospodăriilor branșate la gaze (asta în condițiile în care, în prezent, există cu mult mai multe cereri de branșare decât cele de la momentul demarării proiectului).

În acest scop, vom lansa procedura de concesiune a rețelei de distribuție de gaze naturale pe Valea Slănicului, cu obligația explicită pentru concesionar de a extinde rețeaua în cele 9 localități de pe Valea Slănicului și de a face noi branșamente gratuite pentru doritori.

Din calculele noastre, concesiunea ar trebui să se finalizeze în aceeași perioadă în care se va finaliza și racordul.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment