Deputatul Oana Marciana Ozmen anunță care au fost subiectele dezbătute în cadrul Comisiei pentru Industrii și Servicii

Deputatul Oana Marciana Ozmen anunță care au fost subiectele dezbătute în cadrul Comisiei pentru Industrii și Servicii


Deputatul Oana Marciana Ozmen a anunțat care au fost subiectele de pe ordinea de zi dezbătute în cadrul Comisiei pentru Industrii și Servicii.

Pe ordinea de zi s-au aflat următoarele subiecte:

„Aerul curat reprezintă un element fundamental pentru o viață sănătoasă. Reducerea emisiilor poluante este necesară pentru a asigura un mediu în care dezvoltarea viitoare să fie sustenabilă și să se desfășoare într-un context axat pe decarbonare. Pentru construcții sustenabile, Comisia pentru Industrii și Servicii a votat în favoarea proiectului de lege Pl-x 526/2023, privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2023 pentru aprobarea și finanțarea Programului Național pentru dezvoltarea producției interne de produse și materiale de construcții.

Prin stimularea investițiilor în capacități noi de producție, în special în regiunile mai puțin dezvoltate, vom contribui nu doar la reducerea deficitului comercial, dar și la consolidarea poziției noastre în ceea ce privește inovația în construcții și dezvoltarea durabilă.”, transmite Oana Marciana Ozmen, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Mă angajez să sprijin construcțiile durabile și renovarea clădirilor prin actualizarea legislației în domeniu privind decarbonarea întregului lanț de producție a materialelor de construcții și promovarea unor surse de energie cu emisii reduse.”Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment