Deputatul George Șișcu: Noi modificări în legislația privind circulația pe drumurile publice

Deputatul George Șișcu: Noi modificări în legislația privind circulația pe drumurile publice


Deputatul George Șișcu a anunțat faptul că a votat pentru o nouă serie de modificări și completări care se referă la circulația pe drumurile publice în Comisia pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților.

„Instituim măsuri suplimentare de siguranță prin trasarea unor responsabilități clare atât administratorilor de drumuri publice, autorităților locale, antreprenorilor și executanților de lucrări care perturbă circulația, precum și norme clare de semnalizare și marcaj rutier.

Sunt multe modificări și destul de amănunțite, analizate și dezbătute de-a lungul unei perioade lungi de timp atât în Parlament, cât și în Comisii, cu participarea Guvernului României prin Ministerul de Interne la fiecare pas.”, transmite George Șișcu, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Până să ajungă în Monitorul Oficial, o lege bună are nevoie de o largă dezbatere cu toți factorii implicați și de exprimarea a câtor mai multor opinii, pentru ca cele pertinente să aducă îmbunătățiri textului final. Nici o lege nu va fi vreodată perfectă, dar ea trebuie votată și promulgată în cea mai bună formă posibilă a sa în urma unor largi consultări.”

Sursa: Facebook George ȘișcuVezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment