Mircea Fechet s-a aflat ieri într-o vizită de lucru în județul Neamț

Mircea Fechet s-a aflat ieri într-o vizită de lucru în județul Neamț


Mircea Fechet, ministrul liberal al Mediului, s-a aflat ieri într-o vizită de lucru în județul Neamț.

Ministrul s-a întâlnit cu reprezentanții instituțiilor publice aflate în subordinea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și vizitat câteva obiective de investiții din județ. Au fost abordate probleme locale specifice, cum ar fi corectarea torenților și regularizarea albiilor râurilor, discuțiile cu autoritățile locale subliniind necesitatea investițiilor pentru prevenirea inundațiilor și modernizarea infrastructurii.

“A fost o oportunitate foarte bună să vedem cum inovația și tradiția se îmbină pentru a construi un viitor mai sustenabil, dar și pentru a discuta cu autoritățile locale despre soluții pentru modernizarea comunităților” a precizat Mircea Fechet.

Vizita la câteva companii de succes din zonă a completat programul zilei cu discuții privind importanța predictibilității în afaceri, crearea de locuri de muncă și protejarea mediului.

“Am constatat cu bucurie că o companie tânără poate reprezenta un exemplu impresionant de armonizare a valorilor tradiționale cu practicile moderne și sustenabile. M-am bucurat să găsesc și aici, în Neamț, mulți oameni care sunt preocupați de protecția mediului și care vor să contribuie la dezvoltarea unei Românii mai verzi și mai prospere” a adăugat ministrul liberal al mediului.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment