Mesajul Președintelui României, Klaus Iohannis, cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înființarea Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I”

Mesajul Președintelui României, Klaus Iohannis, cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înființarea Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I”Mesajul Președintelui României, Klaus Iohannis, cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înființarea Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I”

Mesajul Președintelui României, Klaus Iohannis, cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înființarea Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I”

Mesajul Președintelui României a fost prezentat de către Ion Oprișor, Consilier Prezidențial – Departamentul Securității Naționale, în cadrul evenimentului organizat la Sediul BNR.

”Înființarea Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I” la începutul secolului al XX-lea face parte dintr-un amplu fenomen cultural și istoric de recunoaștere și apreciere a militarilor români de către elita politică și societatea civilă. Atunci au fost ridicate multe dintre edificiile culturale și monumentele istorice care păstrează vie legătura dintre bravii noștri înaintași și tinerele generații.

Salut implicarea Băncii Naționale a României în celebrarea acestui centenar. Colaborarea dintre Muzeul Militar Național și Banca Națională a României ne aduce astăzi la vernisajul unei expoziții dedicate aniversării a 100 de ani de la înființarea Muzeului și ne face martori la lansarea unei noi emisiuni numismatice, o monedă de argint care va intra în patrimoniul numismatic național.

În acest moment aniversar important, felicit personalul Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I” și al Armatei României pentru eforturile de a păstra vie istoria militară a poporului român în conștiința națională. De asemenea, felicit Banca Națională a României pentru implicarea în acest eveniment și pentru perseverența cu care susține și promovează valorile și tradițiile naționale.”, a transmis liberalul Klaus Iohannis.

Sursă: Facebook Administrația Prezidențială a României

Articolul Mesajul Președintelui României, Klaus Iohannis, cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înființarea Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I” apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment