Președintele PNL Neamț George Lazăr a efectuat o vizită de lucru compania Nord Arin

Președintele PNL Neamț George Lazăr a efectuat o vizită de lucru compania Nord ArinGeorge Lazăr, președintele PNL Neamț, a efectuat o vizită de lucru la Nord Arin, companie de renume în Neamț, specializată în producția de mobilier.

George Lazăr: „Fondată în 1993 de către Viorel Cretu, care a preluat ștafeta de la tatăl său, această afacere cu tradiție a fost dusă la un alt nivel prin angajamentul și viziunea antreprenorului. Nord Arin este brand local important având peste 70% din cifra de afaceri generată de exporturi către UE și SUA. Această abordare globală confirmă calitatea și competitivitatea produselor Nord Arin, contribuind la prestigiul județului Neamț în industria de mobilier”.

„Cu peste 160 de angajați dedicați, Nord Arin se remarcă prin inovație și sustenabilitate în producția de mobilier de înaltă calitate. Prin tehnologii moderne și abordări responsabile, Nord Arin promovează o viziune durabilă în industrie”, a spus liberalul.

„Alături de mine și de domnul primar la localității Pângărați, Ioan Petronel Mancaș a fost domnul Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet ,domnul primar al municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea,  domnul senator Eugen Țapu-Nazare , colegii subprefecți, consilierii județeni și comisarul general al Gărzii de Mediu, Andrei Corlan”, a precizat președintele PNL Neamț.

„Ca un brand de tradiție și succes exportând peste granițe, Nord Arin reprezintă un model pentru antreprenoriatul local. Ne mândrim să sprijinim astfel de afaceri locale care nu doar își mențin tradiția, ci și evoluează și contribuie la creșterea economică durabilă a județului nostru”, a spus acesta.

„În calitate de președinte al PNL Neamț, reafirm angajamentul pentru sprijinirea afacerilor locale și promovarea unei creșteri economice durabile în județul nostru. Felicitări, Viorel Crețu pentru brandul creat, pentru implicarea ta în antreprenoriatul autohton și pentru modelul pe care îl oferi și altora”, a declarat George Lazăr.

sursă: George Lazăr, Facebook

Articolul Președintele PNL Neamț George Lazăr a efectuat o vizită de lucru compania Nord Arin apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment