CJ Iași: fonduri suplimentare pentru modernizarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria”

CJ Iași: fonduri suplimentare pentru modernizarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria”Sorin Afloarei, vicepreședintele CJ Iași, a anunțat că a fost aprobată etapizarea proiectului ”Extinderea și dotarea Unității Funcționale Regionale de Urgență a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” în cadrul Programului Sănătate 2021-2027.

„Altfel spus, în ședința extraordinară de îndată care a avut loc în această săptămână, am aprobat această etapizare care va oferi Spitalului de Copii ”Sf. Maria” posibilitatea de a obține încă 20 milioane lei, fonduri nerambursabile, sumă care va fi folosită pentru a moderniza și extinde spitalul de pediatrie din Iași”, a spus liberalul.

„Administrația Liberală susține dezvoltarea Iașului și investește în domeniul medical. Nu este an în care Consiliul Județean să nu aloce bani din bugetul propriu pentru proiecte în acest domeniu și asta pentru că dorim ca serviciile medicale să fie la standarde europene care să deservească cetățenii ieșeni”, a transmis Sorin Afloarei, vicepreședintele CJ Iași.

sursă: Sorin Afloarei, Facebook

Articolul CJ Iași: fonduri suplimentare pentru modernizarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment