Timiș: primăria comunei Lenauheim a depus cererea de finanțare pentru înființarea unui parc fotovoltaic – investiție de 2.3 milioane lei

Timiș: primăria comunei Lenauheim a depus cererea de finanțare pentru înființarea unui parc fotovoltaic – investiție de 2.3 milioane leiIlie Suciu, primarul comunei Lenauheim, a depus cererea de finanțare pentru înființarea unui parc fotovoltaic care va acoperi consumul propriu de energie electrică din surse regenerabile.

Investiția este în valoare de 2.357.358 lei, fondurile urmând să fie obținute din Fondul de Modernizare. Finanțarea nerambursabilă este de 2.339.358 lei.

„În urma implementării proiectului se va acoperi consumul propriu energetic al Comunei Lenauheim, prin realizarea unui parc fotovoltaic cu o capacitate electrică instalată de 397,04 kW, producerea și consumul a 545,52 MWh/an energie electrică din surse regenerabile cu capacitatea nou realizată, reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera cu 333,80 echivalent tone de CO2 anual”, a transmis edilul liberal al comunei Lenauheim.

Sursa: Ilie Suciu

Articolul Timiș: primăria comunei Lenauheim a depus cererea de finanțare pentru înființarea unui parc fotovoltaic – investiție de 2.3 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment