Bihor: Consiliul Județean a lansat proiectul pentru modernizarea bibliotecilor în hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale – investiție de 20 milioane lei

Bihor: Consiliul Județean a lansat proiectul pentru modernizarea bibliotecilor în hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale – investiție de 20 milioane leiConducerea Consiliului Județean Bihor a anunțat lansarea proiectului „Modernizarea rețelei de biblioteci a județului Bihor pentru a deveni hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale”. Investiția totală este de 20.737.136 lei, fără TVA.

Proiectul este finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență, iar fondurile nerambursabile sunt în valoare de 12.715.356 lei, fără TVA.

Reprezentanții administrației județene din Bihor au transmis că obiectivul principal al proiectului este îmbunătățirea competențelor digitale de bază în comunitățile unde accesul la formare digitală este limitat, dar și în grupurile marginalizate.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Articolul Bihor: Consiliul Județean a lansat proiectul pentru modernizarea bibliotecilor în hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale – investiție de 20 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment