Iași: Administra liberală din Podu Iloaiei demarează lucrările pentru renovarea energetică a blocurilor

Iași: Administra liberală din Podu Iloaiei demarează lucrările pentru renovarea energetică a blocurilorAdministra liberală a orașului Podu Iloaiei, județul Iași, demarează lucrările pentru renovarea energetică a blocurilor.

„Pot începe lucrările de renovare energetică a blocurilor din Podu Iloaiei! Am semnat contractul de execuție, constructorul are la dispoziție 12 luni pentru a duce contractul  la îndeplinire. Asta înseamnă că deschidem un nou șantier în orașul nostru imediat ce vremea ne va permite”, a spus Ioan Alexa, primarul orașului Podu Iloaiei.

Liberalul a spus că anveloparea blocurilor înseamnă un proces amplu de lucrări, de la schimbarea acoperișului blocului până la schimbarea geamurilor și izolarea termică a pereților exteriori.

Primarul a subliniat că au fost obținute fonduri europene care nu necesită rambursare, prin intermediul PNRR. Edilul a specificat că cei care vor beneficia de aceste fonduri sunt proprietarii de apartamente din blocurile desemnate pentru renovare termică și că aceștia nu vor avea niciun cost asociat.

„Vă reamintesc doar că suntem în topul celor mai eficiente primării din țară la capitolul atragere de fonduri europene. Am ajuns să fim dați ca exemplu de bune practici, de Așa DA, după ce ani la rând, localitatea nu a stiut ce înseamnă fondurile europene. Credeți-mă, orice este posibil! Dacă îți dorești, ești implicat și chiar vrei să valorifici oportunități, există soluții”, a transmis primarul Ioan Alexa.

Articolul Iași: Administra liberală din Podu Iloaiei demarează lucrările pentru renovarea energetică a blocurilor apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment