Președintele PNL Nicolae Ciucă: Aleșii locali sunt și vor fi mereu adevărata “oaste” a Partidului Național Liberal

Președintele PNL Nicolae Ciucă: Aleșii locali sunt și vor fi mereu adevărata “oaste” a Partidului Național LiberalPreședintele PNL Nicolae Ciucă: Aleșii locali sunt și vor fi mereu adevărata "oaste" a Partidului Național Liberal

Președintele PNL Nicolae Ciucă: Aleșii locali sunt și vor fi mereu adevărata "oaste" a Partidului Național Liberal

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a transmis că ”aleșii locali sunt și vor fi mereu adevărata “oaste” a Partidului Național Liberal, așa cum au numit-o chiar ei, colegii mei de la Liga Aleșilor Locali PNL Oltenia”.

”Am vorbit, la Slatina, despre problemele, dar și despre soluțiile reale pentru oameni și despre pericolul populismului și al extremismului, doctrine care promit mult și livrează nimic.

I-am asigurat, totodată, că proiectul de buget pe 2024 are la bază surse clare de finanțare.

Acesta a fost motivul pentru care PNL a insistat ca majorarea pensiilor, precum și cea a salariilor profesorilor, să se realizeze întocmai și ca guvernul să pună accent pe atragerea de investiții străine și pe consolidarea capitalului românesc.

În acest mod, se pot strânge în visteria statului banii necesari susținerii planurilor de dezvoltare de la nivel local. Cine promite altceva – minte în scop electoral.”, a precizat liberalul Nicolae Ciucă.

De asemenea, liberalul Nicolae Ciucă a sfătuit aleșii locali să acceseze cât mai multe fonduri europene și să tragă bani din PNRR pentru a putea finanța proiectele pe care le derulează în comunitățile lor.

”Dacă astăzi nu am fi fost în UE și nu am fi beneficiat de miliarde de euro, nu am fi putut vorbi despre dezvoltarea reală a României.

Am încredere că, la anul, aleșii locali liberali vor ști să arate oamenilor, cu onestitate, tot ceea ce PNL a realizat la guvernare, precum și ceea ce nu a putut finaliza.

Sunt, însă, câteva lucruri certe și bune, care s-au întâmplat și care arată că ne-am ținut de cuvânt: sprijin pentru populație și companii, investiții în toate domeniile cheie, dezvoltarea comunităților locale, dar și impunerea unor linii roșii în toate negocierile din ultima perioadă, pentru conservarea unui climat economic stabil în România, care să permită mediului de afaceri să performeze.”, a menționat Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Articolul Președintele PNL Nicolae Ciucă: Aleșii locali sunt și vor fi mereu adevărata “oaste” a Partidului Național Liberal apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment