Ambasadorul Germaniei s-a întâlnit cu reprezentanții județului Bihor – subiectul principal a fost construcția fabricii Stihl

Ambasadorul Germaniei s-a întâlnit cu reprezentanții județului Bihor – subiectul principal a fost construcția fabricii StihlSa Peer Gebauer, Ambasadorul Germaniei în România, s-a întâlnit cu Florin Birta, primarul municipiului Oradea, și Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor. În cadrul discuției, principalul subiect a vizat construcția fabricii Stihl.

Lucrările pentru fabrică vor începe din ianuarie 2024, proiectul reprezentând una din investițiile majore din județ.

În cadrul întâlnirii s-a abordat și subiectul legat de investițiile germane, precum reabilitarea Liceului German Friedrich Schiller, dar și un parteneriat cu o universitate tehnică din Germania pentru dezvoltarea educației tehnice și multilingvistice la Oradea.

Florin Birta și Ilie Bolojan l-au asigurat pe ambasadorul Gebauer în legătură cu sprijin oferit evenimentelor culturale oferite comunităților germane din Oradea.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Articolul Ambasadorul Germaniei s-a întâlnit cu reprezentanții județului Bihor – subiectul principal a fost construcția fabricii Stihl apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment