Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a anunțat semnarea contractului de proiectare și execuție pentru lărgirea la patru benzi a DN1A (București-Brașov)

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a anunțat semnarea contractului de proiectare și execuție pentru lărgirea la patru benzi a DN1A (București-Brașov)Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a anunțat semnarea contractului de proiectare și execuție pentru lărgirea la patru benzi a DN1A (București-Brașov)

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a anunțat semnarea contractului de proiectare și execuție pentru lărgirea la patru benzi a DN1A (București-Brașov)

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat semnarea contractului de proiectare și execuție pentru lărgirea la patru benzi a DN1A (București-Brașov), între Centura București și intersecția cu Șoseaua Chitila-Mogoșoaia.

În plus, șoseaua va fi modernizată și va avea trotuare, stații de autobuz, parapet median. Toate acestea înseamnă condiții sporite de siguranță rutieră.

Lucrările vor dura, în total, un an și vor costa peste 61 de milioane de lei, fără TVA. Finanțarea este asigurată din bani europeni, prin Programul Operațional de Transport 2021-2027.

”Am participat la semnarea contractului împreună cu directorul CNAIR, Cristian Pistol, și cu deputatul de Ilfov, George Tuță.”, a precizat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Articolul Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma a anunțat semnarea contractului de proiectare și execuție pentru lărgirea la patru benzi a DN1A (București-Brașov) apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment