Dâmbovița: Primăria Odobești a dat în folosință noua sală de sport realizată la standarde europene

Dâmbovița: Primăria Odobești a dat în folosință noua sală de sport realizată la standarde europenePrimarul liberal Niculae Alecu, anunță că primăria a dat în folosință noua sală de sport, realizată la standarde europene, un spațiu modern, echipat, pentru ca tinerii să poată face mișcare în cele mai bune condiții, dar și pentru găzduirea competițiilor sportive din localitate.

„Este un moment de bucurie, vă spun sincer. În urmă cu 40 de ani, când eram şi eu ca ei, nu am visat niciodată că vom avea un asemenea obiectiv frumos, o sală multifuncțională de sport, în care copiii să-şi desfăşoare activitatea în condiţii optime.

Uite că acum, am pus umărul la treabă, împreună cu echipa de la Odobești, pentru a duce acest vis la realitate.”, a declarat primarul liberal din Odobești.

,,Recepția investiției a avut loc în toamnă, după finalizarea lucrărilor în timp record- doar 7 luni de zile de la ordinul de începere. Sala de sport dispune de 180 de locuri, vestiare și toalete.

Prin acest proiect, administrația locală își dorește să încurajeze tinerii să practice sportul.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

 

Articolul Dâmbovița: Primăria Odobești a dat în folosință noua sală de sport realizată la standarde europene apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment