PNL Argeș lansează proiectul Pitești Tech City o platformă pentru organizarea de conferințe, training-uri și oferte educaționale

PNL Argeș lansează proiectul Pitești Tech City o platformă pentru organizarea de conferințe, training-uri și oferte educaționaleRadu Perianu, prefectul județului Argeș, anunță că PNL Argeș lansează proiectul Pitești Tech City, o platformă pentru organizarea de conferințe, training-uri, oferte educaționale și orice poate duce la conexiunea directă între cei care investesc în dezvoltare și cei alături de care pot construi o comunitate.

,,Devenim liant între factorii principali de dezvoltare! Aducem la masa discuțiilor finanțatori, investitori, membri ai comunității.

PNL Argeș lansează un proiect important cu impact național- Pitești Tech City.

Ce înseamnă? O platformă pentru organizarea de conferințe, training-uri, oferte educaționale și orice poate duce la conexiunea directă între cei care investesc în dezvoltare și cei alături de care pot construi o comunitate ca la Cluj! Modelul este preluat- Cluj Innovation City 2012” este un succes românesc pe care ni-l dorim aplicat și în Pitești.

Obiectivul este crearea a 10 mii de locuri de muncă, cu finanțări europene într-un nucleu de cercetare, inovare și dezvoltare.”,declară prefectul județului Argeș pe pagina sa de Facebook.

Articolul PNL Argeș lansează proiectul Pitești Tech City o platformă pentru organizarea de conferințe, training-uri și oferte educaționale apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment