Mircea Fechet anunță că programul Casa Verde Fotovoltaice, de care beneficiază 90.000 de familii, va fi reluat zilele următoare

Mircea Fechet anunță că programul Casa Verde Fotovoltaice, de care beneficiază 90.000 de familii, va fi reluat zilele următoareMircea Fechet, ministrul liberal al Mediului anunță că programul Casa Verde Fotovoltaice, de care beneficiază 90.000 de familii, va fi reluat zilele următoare, după ce ÎCCJ a închis procesul:

,,Pentru a debloca programul, am lansat o nouă sesiune de validare a instalatorilor, care a permis atât firmei care a deschis procesul, cât și altor potențiali instalatori să se înscrie din nou în program. AFM se află în ultimele faze de evaluare a celor 93 de noi instalatori care au depus dosarele.

Îmi doresc să văd primele panouri instalate până la sfârșitul anului. Astfel, prin instalarea celor 90.000 de sisteme din ediția curentă, plus cel puțin încă pe atât din ediția de anul viitor, 2024 are toate șansele să devină anul unei adevărate revoluții a energiei verzi pentru casele românilor.”, Mircea Fechet, ministrul PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor.

Articolul Mircea Fechet anunță că programul Casa Verde Fotovoltaice, de care beneficiază 90.000 de familii, va fi reluat zilele următoare apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment