Primarul PMP al comunei Frătăuții Noi, George Olari, va candida din partea PNL la alegerile locale din 2024

Primarul PMP al comunei Frătăuții Noi, George Olari, va candida din partea PNL la alegerile locale din 2024Primarul PMP al comunei Frătăuții Noi, George Olari, va candida din partea PNL la alegerile locale din 2024

Primarul PMP al comunei Frătăuții Noi, George Olari, va candida din partea PNL la alegerile locale din 2024

George Olari, primarul Partidului Mișcarea Populară (PMP) din comuna Frătăuții Noi, a dezvăluit decizia sa de a se alătura formațiunii politice condusă de Gheorghe Flutur, PNL Suceava.

Mai mult, George Olari a declarat că intenționează să candideze sub sigla Partidului Național Liberal (PNL) la alegerile locale din 2024.

Edilul a subliniat că această hotărâre nu a fost luată unilateral, ci după consultări cu o parte din electoratul său din comună, indicând astfel o dorință de a răspunde mai bine aspirațiilor și nevoilor cetățenilor săi în cadrul noului său cadru politic.

Comunicatul de presă transmis de primarul de la Frătăuții Noi:

„Am candidat în anul 2020 ca primar pe lista PMP și am câștigat aceste alegeri. Acum când partidul pe listele căruia am candidat a ales un alt drum pentru viitoarele alegeri de anul viitor și, sfătuindu-mă cu o bună parte din electoratul din comună Frătăuții Noi care dorește progresul localității noastre, vreau să-mi anunţ viitorul drum politic şi candidatura pentru un nou mandat de primar în echipa PNL.

Deoarece am o colaborare foarte bună cu echipa liberală pe plan local și județean, iar ca istoric politic eu am fost membru PNL în perioada 1999-2016, acum nu fac decât să revin în partidul în care mi-am început activitatea politică.

Echipa liberală a fost mereu alături de mine și de frătăuțeni și-i asigur pe locuitorii din Frătăuții Noi că această hotărâre este în favoarea lor și a proiectelor pe care le aşteaptă în continuare.

Vreau să îi asigur pe toți locuitorii comunei Frătăuții Noi că rămân devotat valorilor promovate atunci când am candidat în 2020, dar având sprijinul unei echipe implicată și organizată, ca echipa liberală, voi putea sprijini mult mai bine interesul cetățenilor din localitate!”

Sursă: suceavalive.ro

Articolul Primarul PMP al comunei Frătăuții Noi, George Olari, va candida din partea PNL la alegerile locale din 2024 apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment