Dâmbovița: Se înființează un ststem inteligent de distribuție gaze naturale în comuna Odobești

Dâmbovița: Se înființează un ststem inteligent de distribuție gaze naturale în comuna OdobeștiPrimarul liberal al comunei Odobești Niculae Alecu a anunțat că administrația locală a obținut finanțare pentru proiectul de „Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale” prin rogramul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Un vis împlinit, un cadou frumos de sfârșit de an pentru comuna noastră în Ajunul celei mai mari sărbători a creștinătății, CRĂCIUNUL. Țin să precizez faptul că introducerea gazelor naturale se va face în toate satele și pe toate străzile din comună. Vă mulțumesc pentru sprijin și încredere! La mulți ani!.”, a declarat primarul Niculae Alecu.

,,Proiectul este strâns legat de comuna Corbii Mari, printr-o bună colaborare între cei doi edili. Investiția are o valoare de 64 de milioane de lei și a fost finanțată prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>.”, transmite PNL Dâmbovița într-un comunicat de presă.

Articolul Dâmbovița: Se înființează un ststem inteligent de distribuție gaze naturale în comuna Odobești apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment