CJ Prahova: Primul județ din țară cu supraveghere și monitorizare video a drumurilor

CJ Prahova: Primul județ din țară cu supraveghere și monitorizare video a drumurilorIulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, anunță un sistem inteligent de supraveghere și monitorizare video a drumurilor cu un dispeceratul funcțional și primele camere video și sisteme audio instalate deja, acesta fiind primul județ din țară cu asemenea tehnologie.

,,Prin supravegherea și monitorizarea video a drumurilor județene, spunem stop depozitării ilegale de deșeuri în județul Prahova. Sistemul ne permite să îi identificăm pe transportatorii de deșeuri și să sesizăm instituțiile competente să aplice legea.

De asemenea, vom putea să îi identificăm pe transportatorii care depășesc greutatea maximă admisă, cum ar fi cei care vin supraîncărcați de la balastiere și distrug drumurile publice, și să cerem sancționarea acestora.

Avem dispeceratul funcțional și primele camere video și sisteme audio instalate pe drumurile județene.

Continuăm extinderea acoperirii acestui sistem pentru a crește siguranța prahovenilor.”, declară președinte CJ Prahova pe pagina sa de Facebook.

Articolul CJ Prahova: Primul județ din țară cu supraveghere și monitorizare video a drumurilor apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment