Constanța: Pavilioanele destinate persoanelor vârstnice au fost reabilitate pentru a oferi condiții mai bune seniorilor din municipiu

Constanța: Pavilioanele destinate persoanelor vârstnice au fost reabilitate pentru a oferi condiții mai bune seniorilor din municipiuReprezentanții Primăriei Constanța anunță că șapte dintre cele opt pavilioane destinate persoanelor vârstnice din oraș au fost reabilitate pentru ca pensionarii constănțeni să se poată bucura de cele mai bune condiții pentru petrecerea timpului liber.

,,Este vorba despre cele de la Casa de Cultură, Tomis II, piațeta Badea Cârțan, Parcul Viitorului, Parcul Teatrului „Oleg Danovski”, Poarta 6 și pavilionul din Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie. În această perioadă, se lucrează la pavilionul din Parcul de la Gară.

Lucrările sunt realizate de Confort Urban și se desfășoară etapizat, pentru ca seniorii să poată beneficia de continuitatea serviciilor în cadrul celorlalte pavilioane.

Pavilioanele reprezintă un punct important pentru pensionari. Zeci de vârstnici le trec zilnic pragul pentru socializare, relaxare și pentru posibilitatea de a desfășura o mulțime de activități recreative.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat.”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Articolul Constanța: Pavilioanele destinate persoanelor vârstnice au fost reabilitate pentru a oferi condiții mai bune seniorilor din municipiu apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment