Bihor: Consiliul Județean a finalizat alte 12 platforme de deșeuri mari

Bihor: Consiliul Județean a finalizat alte 12 platforme de deșeuri mariConducerea Consiliului Județean Bihor a anunțat finalizarea altor 12 platforme de deșeuri mari. Acestora li se alătură alte 4 finalizate recent în Aleșd, Beiuș, Marghita și Salonta. Valoarea tuturor celor 16 fiind de 37.860.941 lei.

Noile centre de colectare selectivă a deșeurilor au fost realizate în Ceica, Popești, Sânnicolau Român, Palota, comuna Sântandrei, Tinca, Valea lui Mihai, Tileagd, Săcuieni, Oșorhei, Bratca, Vadu Crișului și Sânmartin.

În cadrul platformelor de depozitare a deșeurilor mari au fost amplasate containere pentru colectarea separată a mai multor tipuri de deșeuri, printre care materiale textile, bunuri reutilizabile, metalice, obiecte de uz caznic sau sticlă.

Finanțarea a fost obținută prin Programul Operațional Infrastructură Mare, proiectul făcând parte din Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Articolul Bihor: Consiliul Județean a finalizat alte 12 platforme de deșeuri mari apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment