Bihor: 55 milioane lei pentru realizarea a patru pasaje pietonale sub Centura Oradea

Bihor: 55 milioane lei pentru realizarea a patru pasaje pietonale sub Centura OradeaConsiliul Județean Bihor a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru realizarea a patru pasaje pietonale pe sub Centura Oradea. Investiția totală este de 55 milioane lei.

Fiecare pasaj va avea o lățime de patru metri, cu scări, lifturi și rampe de acces. Finanțarea proiectului va fi din fonduri externe nerambursabile, proiectul fiind realizat printr-o colaborare cu primăria Oradea, CJ Bihor și CNAIR.

„Pasajele pietonale au rolul de a facilita trecerea pietonilor sau a bicicliștilor de o parte și de alta a Centurii Oradea, lucru care va reduce numărul accidentelor pietonale. O parte din pietoni, neavând pe unde să treacă regulamentar, se angajează în treceri ilegale. Foarte probabil, lucrările la aceste patru pasaje vor putea începe în primăvara-vara anului viitor”, a precizat Ilie Bolojan, președintele administrației județene din Bihor.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Articolul Bihor: 55 milioane lei pentru realizarea a patru pasaje pietonale sub Centura Oradea apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment