Președintele PNL Giurgiu Dan Motreanu a oferit 150 de pachete cu cadouri pentru persoanele instituționalizate în centre ale DGASPC din județ

Președintele PNL Giurgiu Dan Motreanu a oferit 150 de pachete cu cadouri pentru persoanele instituționalizate în centre ale DGASPC din județDan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, a oferit 150 de pachete cu cadouri pentru persoanele instituționalizate în centrele e bătrâni Singureni, Mironești și căsuța Comber.

,,Am oferit 150 de pachete cu cadouri pentru persoanele instituționalizate în centre ale DGASPC Giurgiu, respectiv în centrele de bătrâni Singureni și Mironești și căsuța Comber. Atunci când ne implicăm putem să schimbăm în bine viețile semenilor noștri.

Am reușit să contribui cu două donații către DGASPC Giurgiu, donații care au însumat 85.000 de lei. Acești bani au fost folosiți pentru renovarea interioară a spațiilor si pentru achiziția de pături, lenjerii, saltele, frigidere, aragaze, paturi, dulapuri, mese, scaune.

De asemenea, au fost achiziționate materiale de (tablă, gresie, faianță, parchet), care au fost folosite pentru centrele de asistență aflate în subordinea DGASPC Giurgiu.

Pe lângă aceste donații, și parlamentarii PNL Giurgiu – Gabriela Horga, Toma Petcu și Alexandru Andrei – au acordat sprijin financiar pentru susținerea financiară a centrelor DGASPC Giurgiu.”, declară președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu pe pagina sa de Facebook.

Articolul Președintele PNL Giurgiu Dan Motreanu a oferit 150 de pachete cu cadouri pentru persoanele instituționalizate în centre ale DGASPC din județ apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment