CJ Iași: Lucrările la parcarea nouă de la Aeroportul Internațional Iași au fost finalizate în ultimele zile ale anului 2023

CJ Iași: Lucrările la parcarea nouă de la Aeroportul Internațional Iași au fost finalizate în ultimele zile ale anului 2023Lucrările la parcarea nouă de la Aeroportul Internațional Iași au fost finalizate în ultimele zile ale anului 2023.

Reprezentanții Consiliului Județean Iași au mai precizat că au fost turnați ultimii metri de asfalt și au fost montate noile bariere, stațiile de încărcare, afișajele electronice și camerele video.

„Astfel, se redirecționează fluxul de mașini pe un alt traseu, prin noul sens giratoriu, iar după recepția sistemului nou de management al parcării, Aeroportul Internațional Iași va avea practic o parcare modernă de 600 locuri, cu spații special amenajate pentru taxiuri și autobuze, cu bretea Kiss & Ride, cu tarife flexibile pentru scurtă și lungă durată și cu posibilități multiple de plată”, au declarat reprezentanții CJ Iași.

sursă: CJ Iași, Facebook

Articolul CJ Iași: Lucrările la parcarea nouă de la Aeroportul Internațional Iași au fost finalizate în ultimele zile ale anului 2023 apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment