Bihor: primăria Sântandrei va depune spre finanțare proiectul pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Generale din Palota – investiție de 1.2 milioane lei

Bihor: primăria Sântandrei va depune spre finanțare proiectul pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Generale din Palota – investiție de 1.2 milioane leiConducerea primăriei din comuna Sântandrei a transmis că va depune spre finanțare proiectul care prevede reabilitarea și modernizarea Școlii Generale din Palota în vedere creșterea eficienței energetice. Investiția este în valoare de 1.263.277 lei, fără TVA.

Reprezentanții primăriei au precizat că proiectul va fi depus pentru finanțare prin ”Progrmaul privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice”.

„În prezent, imobilul nu mai corespunde cerințelor actuale privind consumul de energie electrică și, implicit, nu se mai încadrează în strategia de reducere a emisiilor de CO2”, a adăugat conducerea administrației locale din comuna Sântandrei.

Sursa: Primăria Sântandrei

Articolul Bihor: primăria Sântandrei va depune spre finanțare proiectul pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Generale din Palota – investiție de 1.2 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment